top of page
EN ELS PRIMERS ANYS DE VIDA L’ACCIÓ EDUCATIVA TÉ A VEURE AMB MOURE’S.

DESCOBRIR ÉS MOURE’S.

APRENDRE ÉS MOURE’S.

CRÉIXER ÉS MOURE’S.

Des de Dans Invitro hem desenvolupat dos projectes adreçats als primers anys de vida perquè els infants puguin gaudir en família de les seves primeres experiències a través de la dansa i el moviment.

 

Moure’s, ballar, és una necessitat i connecta directament amb la sensació de llibertat i felicitat, permet explorar i cercar nous moviments, ampliar les possibilitats i habilitats de cadascú, detectar el propis límits i a la vegada engrandir el repertori corporal que facilita les relacions amb el món que ens envolta. 

Logo Dansa per Nadons.png

Dansa per Nadons és un espai de trobada en família dirigit a bebès de 6 a 15 mesos; pensat per a gaudir de la música i la dansa posant al centre el vincle afectiu d’una forma segura i positiva. En aquest acte de sinceritat és des d’on podem connectar i dansar amb els més petits.

baobab_n.png

Baobab, dansa en família és un espai de trobada, una proposta de dansa en família per infants de 18 mesos a 3 anys. Compartir amb els més petits l’experiència del moviment com a forma d’expressió, relació i comunicació, deixant lloc a l’espontaneïtat i fomentant el despertar de les individualitats.

 INFORMACIÓ DE PROPERS TALLERS 
QUI SOM

La Cristina Castellà i la Carla Pérez són les dues especialistes facilitadores d’aquests projectes. Ballarines, mestres i vinculades a la pedagogia de la dansa i el moviment des de fa ja alguns anys. Les seves trajectòries professionals s’han mantingut sempre vinculades a la vessant educativa i també social de la dansa. Amb aquests projectes han volgut posar cos i moviment al centre d’un moment vital del creixement, perquè confien plenament que les experiències que el moviment proporciona són una eina clau per a un desenvolupament integral.

La Cristina crea el projecte Dansa per Nadons l’any 2015 després de cursar el postgrau de Psicomotricitat. Després d’un temps experimentant i revisant el projecte, gràcies al suport i la inspiració de la Isabel Moros, el projecte va construir-se des d’una altra perspectiva. Així, després de reestructurar-lo i dinamitzar-lo, l’abril del 2016, es va poder dur a terme, de nou, tal com es coneix avui en dia.

Baobab, dansa en família, és una co-creació de les dues i neix l’any 2018 gràcies a un encàrrec fet per l’Ajuntament de Mataró, Cultura, per poder crear un projecte continu al de Dansa per Nadons.

Si vols llegir el currículum

bottom of page