top of page
EN ELS PRIMERS ANYS DE VIDA L’ACCIÓ EDUCATIVA TÉ A VEURE AMB MOURE’S.
MOURE’S ÉS DESCOBRIR.

MOURE’S ÉS APRENDRE.

MOURE’S ÉS CRÉIXER

Des de Dans Invitro hem desenvolupat dos projectes adreçats als primers anys de vida perquè els infants puguin gaudir en família de les seves primeres experiències a través de la dansa i el moviment.

 

Moure’s, ballar, és una necessitat i connecta directament amb la sensació de llibertat i felicitat, permet explorar i cercar nous moviments, ampliar les possibilitats i habilitats de cadascú, detectar el propis límits i a la vegada engrandir el repertori corporal que facilita les relacions amb el món que ens envolta. 

Logo Dansa per Nadons.png

Dansa per Nadons és un espai de trobada en família dirigit a bebès de 6 a 15 mesos; pensat per a gaudir de la música i la dansa posant al centre el vincle afectiu d’una forma segura i positiva. En aquest acte de sinceritat és des d’on podem connectar i dansar amb els més petits.

baobab_n.png

Baobab, dansa en família és un espai de trobada, una proposta de dansa en família per infants de 18 mesos a 3 anys. Compartir amb els més petits l’experiència del moviment com a forma d’expressió, relació i comunicació, deixant lloc a l’espontaneïtat i fomentant el despertar de les individualitats.

bottom of page