top of page
ÒRBITES CAT_page-0001.jpg

Des de Dans Invitro creiem fermament que la inclusió de la dansa a les escoles i a altres espais de formació i d'acompanyament, és un element especialment enriquidor.

 

És una eina molt vàlida per desenvolupar processos creatius a partir de quelcom que ja posseeix el nostre alumnat o beneficiari: cos, moviment i imaginació.

 

El col·lectiu treballem en la creació de cursos i projectes en aquest camí i és per això que desenvolupem, per una banda, projectes dins la comunitat educativa per a totes les edats: des de l'educació infantil i primària, a secundària i batxillerat i formacions per docents i  projectes amb una finalitat pedagògica fora de les escoles com: dansa en família per a infants més petits, projectes artístics, tallers més específics de dansa contemporània i accions de moviment per a la tercera edat i, per altra banda, acompanyaments a grups musicals i d'arts escèniques.

FORMACIÓ I ACOMPANYAMENT
SERVEIS
 

IMG-20210218-WA0016.jpg

CENTRES EDUCATIUS

Combinem projectes de creació pròpia amb propostes que neixen de les escoles i ens arriben com a llavor d'un treball conjunt entre el col·lectiu i els centres educatius.

Actualment, impartim tallers a més de 20 centres educatius i arribem a més de 1000 infants i joves.

 

Si tens alguna idea o algun projecte que vulguis vincular amb la dansa o el moviment, nosaltres podem ajudar-te!

20220715_115920 (1).jpg

FORMACIÓ A DOCENTS

Dans Invitro ofereix formacions de curta i llarga durada basada en el cos, el moviment i la dansa i que estan dirigides a docents de totes les edats, claustres, entitats, empreses, i grups interessats.

 

Contracte o demana informació a invitro.mataro@gmail.com 

13133097_1089080311148100_1734244706398595998_n.jpg

DANSA EN FAMÍLIA

Des de Dans Invitro hem desenvolupat dos projectes adreçats als primers anys de vida perquè els infants puguin gaudir en família de les seves primeres experiències a través de la dansa i el moviment.

 

Moure’s, ballar, és una necessitat i connecta directament amb la sensació de llibertat i felicitat, permet explorar i cercar nous moviments, ampliar les possibilitats i habilitats de cadascú, detectar el propis límits i a la vegada engrandir el repertori corporal que facilita les relacions amb el món que ens envolta. 

Oques/ Sant Jordi (feta per en Sergi Ballana).jpg

ACOMPANYAMENT

Voleu que us fem acompanyament escènic o musical?

Des de Dans Invitro oferim diversos acompanyaments i assessoraments externs per a grups musicals, per a les arts escèniques o públic general.

Fotografia de Sergi Ballana: Oques Grasses / Sant Jordi 

Snapshot_4.png

TALLERS DE DANSA

Moltes de les components del col.lectiu de Dans Invitro dediquem part de la nostra tasca a la vessant educativa de la dansa en diversos espais de la ciutat i desenvolupem classes de dansa i tallers de creació.

bottom of page