CLASSES I TALLERS

Moltes de les components de l’associació Invitro ens dediquem a la vessant educativa. Podeu informar-vos de quines classes estem oferint actualment o sol·licitar els nostres serveis per un grup concret o un taller. Dins de les diferents disciplines, Invitro pot oferir classes i/o els tallers de:
DANSA AMB FAMILIA BAOBAB

DANSA AMB FAMILIA BAOBAB

DANSA PER NADONS

DANSA PER NADONS

DANSA CONTEMPORANEA

DANSA CONTEMPORANEA

DANSA CREATIVA

DANSA CREATIVA

DANSA

per nadons 

Dansa per a Nadons és una proposta dirigida a bebès i a adults que es desenvolupa a través de la dansa creativa. El moviment apareix de forma lliure i espontani ja que neix de l’interior de cada persona, de com està i com se sent.Dansa per a Nadons també vol ser una pràctica alliberadora de tensions tant físiques com emocionals de l’adult degudes a l’inici d’aquesta nova etapa vital que se li presenta i, en tot moment, vol respectar la naturalesa dels més petits, enriquint de forma positiva el seu desenvolupament integral. També és un espai on compartir experiències, inquietuds, opinions o simplement el temps amb altres persones que passen pel mateix moment vital.

BAOBAB

dansa amb família 

Baobab, és un projecte dirigit a famílies amb nenes i nenes de 18 mesos a 3 anys. Cadascú expressa de forma lliure, investiga i descobreix amb el seu cos i experimenta amb la seva capacitat creativa. Les sessions es desenvolupen a través del joc, el contacte, la improvisació, el massatge i la música, els materials, etc. plantejant una vivència i una experiència compartida entre els dos participants. Volem també afavorir i consolidar el vincle afectiu entre pares/mares i els seus fills i filles, factor important per a permetre cada vegada una major autonomia i una millor relació amb el seu entorn.

BELLUGA'T

dansa a l'escola

BELLUGA’T, és un projecte que fa arribar la dansa a les escoles de primària de la ciutat, integrant-la dins el currículum escolar. En la seva primera fase es forma al professorat docent (Formació de Formadors) i en una segona fase s'imparteixen sessions de dansa dins l’horari escolar (Sessions de dansa amb els alumnes). Si vols adherir-te com escola contacte amb el MEM: Moviment Educatiu del Maresme

La Dansa creativa es basa en la descoberta del moviment i el cos a través del joc, l'experimentació i la creativitat, estimulant la capacitat motriu i l’expressió corporal afavorint l’escolta, la percepció i la sensibilitat. A partir del coneixement del propi cos i entenent  la importància del nostre instrument que ens permet caminar per la vida facilitem la relació amb els altres, amb l’entorn i amb nosaltres mateixos. La dansa creativa fomenta les capacitats perceptives.Potencia la capacitat creativa i la imaginació a través de dinàmiques i jocs de moviment; és un exploració i un descobriment del propi llenguatge corporal.

L'objectiu és arribar a la maduresa de l’esquema corporal i del moviment a través de l’aprenentatge propi i dels altres. Aquests taller poden anar dirigit a qualsevol edat des dels 4 anys fins als 100.

DANSA

Creativa

DANSA

Contemporània 

Tècnica de Dansa contemporània:  amb l'objectiu de experimentar un procés de consolidació en la tècnica i aprofundir en la investigació, la improvizació i la creació individual i de grup.  A partir de 7 anys.