top of page
20200725_175133.jpg

Moltes de les components del col·lectiu de Dans Invitro dediquem part de la nostra tasca a l'educació artística a diversos espais de la ciutat i  desenvolupem classes de dansa i tallers de creació. Actualment, ens trobaràs a l'Aula de Teatre de Mataró i l'Escola Municipal de Música.

Si sou un grup o una escola i esteu interessades en els nostres tallers puntuals de dansa, aquests són els que podem oferir:

DANSA
TALLERS
 

DANSA
CREATIVA

Copia de 13177875_1089081604481304_9096108803675710111_n.jpg

DANSA CREATIVA

La Dansa Creativa és la metodologia en la qual desenvolupem gran part de la nostra tasca educativa. Es basa en la descoberta del moviment i el cos a través del joc, l'experimentació i la creativitat, estimulant la capacitat motriu i l’expressió corporal afavorint l’escolta, la percepció i la sensibilitat. 

A partir del coneixement del propi cos i entenent  la importància del nostre instrument que ens permet caminar per la vida facilitem la relació amb els altres, amb l’entorn i amb nosaltres mateixos. La dansa creativa fomenta les capacitats perceptives. Potencia la capacitat creativa i la imaginació a través de dinàmiques i jocs de moviment; és una exploració i un descobriment del propi llenguatge corporal.

L'objectiu és arribar a la maduresa de l’esquema corporal i del moviment a través de l’aprenentatge propi i dels altres. Aquest taller poden anar dirigit a qualsevol edat des dels 4 anys fins als 100.

Snapshot_4_edited.png

DANSA CONTEMPORÀNIA

Des de Dans Invitro oferim sessions de dansa contemporània. Les tècniques de dansa contemporània, per molt sofisticades que puguin arribar a ser, són un instrument de coneixement que, en la seva professionalització, porten al ballarí a la seva pròpia singularitat. Cada professional acaba marcant un estil basat en una investigació pròpia amb un o varis referents. Podem dir que la dansa contemporània encara es segueix redefinint constantment. 

IMG_20201206_141157_328.jpg

IMPROVISACIÓ CREACIÓ

Des de Dans Invitro oferim tallers de curta durada d'improvisació, amb els que es proporcionen eines i recursos per a l'exploració de moviment propi, fomentant noves relacions amb l'espai, el temps i l'energia, així com fer un treball de partener i de grup a través de la dansa improvisada.

També oferim tallers de creació i composició, per vivenciar un procés creatiu amb grup, tenint en compte tots els components que pot contenir la creació d'una petita peça de dansa. Amb una direcció que acompanya, proposa i fomenta la implicació, la proactivitat, la creativitat i la cohesió del grup. Aquest pot acabar amb una possible exhibició del treball realitzat. 

bottom of page