top of page

Combinem projectes de creació pròpia amb propostes que neixen de les escoles i ens arriben com a llavor d'un treball conjunt entre el col·lectiu i els centres educatius.

Actualment, impartim tallers a més de 20 centres educatius i arribem a més de 1000 infants i joves. 

Si tens alguna idea o algun projecte que vulguis vincular amb la dansa o el moviment, nosaltres podem ajudar-te!

PROJECTES PEDAGÒGICS
CENTRES
EDUCATIUS

 

Compartim alguns dels projectes que hem dirigit i/o dut a terme dins la comunitat educativa

IMG-20210218-WA0016_edited.jpg

BELLUGA'T

El Belluga't és un projecte que organitza el MEM, Moviment Educatiu del Maresme, l'objectiu del qual és apropar la dansa creativa a les escoles de primària i instituts. Dans Invitro s'encarrega de dirigir l'acció educativa dins els centres creen i desenvolupant les sessions de dansa i moviment.

 

Abans de començar-les, oferim una formació específica al professorat d'educació física relacionada amb el que vivenciaran els alumnes.

MAPA DE BALL

El Mapadeball-partitures coreogràfiques és un projecte organitzat pel Mercat de les Flors i Xarxa Transversal, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu és apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània a l’alumnat jove de secundària de Catalunya. El projecte és liderat per coreògrafs professionals amb la participació de ballarins locals que són les persones encarregades de l’acció educativa a les aules.

 

Dans Invitro està participant activament en aquestes sessions des de ja fa uns anys desenvolupant les sessions de dansa a diferents instituts de Mataró.

mapadeball3_edited.jpg
IMG-20160512-WA0020.jpg

FEM DANSA

El Fem Dansa és un projecte del Pla de Formació de Zona del Centre de Recursos Pedagògics de Mataró i compta amb el suport de la Direcció d’Ensenyament i la col·laboració de la Direcció d’Esports i la participació de més de 1000 alumnes de la ciutat.​ 

 

L'activitat persegueix la millora de competències transversals dins l’horari lectiu, tot posant en contacte a l’alumnat amb una disciplina artística. El treball córrer a va de mestres de Primària, especialistes de Música i Educació Física en la seva majoria, i d'una formació prèvia amb ballarins professionals.​ 

 

Dans Invitro ha actuat com a companyia convidada en diverses ocasions i una de les nostres components n'és la coordinadora des del 2019.

DID A LES ESCOLES

Durant la jornada del Dia Internacional de la Dansa, Dans Invitro ofereix diferents tallers i espectacles dins les escoles, per celebrar i fer visible aquesta disciplina artística.

Screenshot_20210618-100832_Instagram.jpg
Captura de Pantalla 2021-09-13 a les 19.14.50.png

CONNECTEM AMB ELS OCEANS

Projecte organitzat pel Museu de les Ciències Naturals de Barcelona l'any 2018 amb la participació de diferents escoles del barri de Sant Martí, Barcelona.

 

Dans Invitro vam dur a terme les diferents sessions de dansa i moviment amb els diferents grups participants amb la finalitat de donar a conèixer aquest llenguatge i crear un video-dansa conjunt per oferir una mirada del barri diferent. 

PROJECTE INTERGENERACIONAL

Espai de creació per la vellesa. 

El projecte Bellànima és un projecte creatiu i innovador en l’àmbit de les persones grans. 


Bellànima i Dans Invitro han col·laborat en diferents projectes i algunes de les components han participat de les sessions intergeneracionals amb alumnes de centres educatius de primària i instituts de la ciutat i gent gran de residències i centres de dia.

DSC02985.JPG
bottom of page