BELLUGA'T

Aquest curs seguim realitzant el projecte Belluga't, dansa a les escoles de primària. Fent tallers de dansa a diverses escoles i també, formació de dansa al professorat d'educació física.

Projecte amb col·laboració del MEM (Moviment Educatiu del Maresme)

INSTITUTS

Dans invitro fa tallers de dansa de curta i llarga durada a instituts de Mataró. 

Algunes de les components d'Invitro també participen com a docents al Mapa de Ball, projecte de l'Ajuntament de Mataró i el Mercat de les Flors de Barcelona.

FEM DANSA

El “Fem Dansa” és un projecte del Pla de Formació de Zona del Centre de Recursos Pedagògics de Mataró i compta amb el suport de la Direcció d’Ensenyament i la col·laboració de la Direcció d’Esports i la participació de més de 1000 alumnes de la ciutat.

L'activitat persegueix la millora de competències transversals dins l’horari lectiu, tot posant en contacte a l’alumnat amb una disciplina artística. El treball córrer a càrrec de mestres de Primària, especialistes de Música i Educació Física en la seva majoria, i d'una formació prèvia amb ballarins professionals.

Dans Invitro ha col·laborat com a companyia convidada en vàries ocasions i una de les nostres components n'és la coordinadora des de l'última edició.

DID 29és DANSA

El dia internacional de la dansa Invitro ofereix diferents tallers i espectacles dins les escoles, per celebrar i fer visible la jornada del Dia internacional de la Dansa 29 d'abril.

PROJECTE OCEANS

Realitzat pel Museu de les Ciències Naturals de Barcelona amb col·laboració amb escoles del barri de Sant Martí, Barcelona. S'han dut a terme diferents sessions de dansa i moviment amb els grups participants amb la finalitat de donar a conèixer aquest  llenguatge i crear un videodansa conjunt per oferir una mirada del barri diferent. Aquest videodansa es projectarà al mateix museu. 

BELLÀNIMA

El projecte Bellànima és un espai d'expressió per a la vellesa. Bellànima col·labora amb Invitro en diferents projectes i algunes de les components participen de les sessions integeneracionals amb alumnes de residències, centres de dia, instituts i escoles.