top of page
Screenshot_2023-12-18-09-40-47-402_com.instagram.android.jpg

DANS INVITRO I AULA DE TEATRE
COMPANYIA JOVE
 

Acompanyament artístic, pedagògic i escènic cap a la professionalització de possibles futurs ballarins/es residents al Maresme.

Cultura, talent jove i territori

El projecte dona suport al sector de la cultura i la formació per aplicar-les al territori, posant èmfasi en l’acompanyament del talent jove de la comarca i oferint una resposta i una oportunitat a la seva transició cap a la professionalització; sent un cultiu de referència per a futurs professionals de les arts escèniques dins el territori del Maresme.

Currículum de la companyia:

Shibui

Espectacle guanyador de la beca Espai Escena i Pensament de la Fundació Iluro que s'estrenarà dins la Programació d’Arts Escèniques setembre-desembre 2024.).

Direcció: Marta Dalmau

Tiberi i Àpat

Un espectacle representat dins el marc d'Agenda Urbana 2030, jornades d'estratègia alimentària que acaben amb l'actuació de la peça Tiberi, a l'espai Connecta de Mataró i Àpat a la Carta Alimentària de Mataró i el Festival 2 terços del 2023.

Inauguració pati Cafè Nou

En la inauguració del nou espai escènic del Pati del cafè nou de Mataró, es feu una visita teatralitzada amb alumnes de l'Aula de Teatre i musicada per alumnes de l'Escola Municipal de Música que tancà amb l’actuació de la Jove Companyia.

Direcció: Oriol Colomer

Gotims de verema

Gotims de verema és un espectacle creat especialment pel Festival 2/3 Arts, Territori i Paisatge. El festival vol potenciar el vincle entre la ciutat de Mataró i el seu entorn agrari.

Direcció: Marta Dalmau

Naturaren Sekretua

Durant tres anys consecutius, l’alumnat actúa al País Basc amb Naturaren Sekretua, un espectacle d'art i naturalesa creat conjuntament amb la companyia Panta Rhei. En el seu quart any una de les ballarines ha entrat a la companyia amb contracte professional.

Direcció: Idoia Ayestarán i Emilio de Pinedo

Forja

Per tancar la Fira de la forja d'Alpens, la companyia va preparar una acció de dansa amb la col·laboració de Pol Codina i Ruth Garcia. Forjant sinergies entre dos mons artístics, i ambdues ciutats; Mataró i Alpens.

Direcció: Marta Dalmau

Festival Nosaltres

La companyia forma part de la programació de dansa del Festival Nosaltres 2021 de Mataró.

Direcció: Marta Dalmau

IMATGE SHIBUI.jpg
Screenshot_2023-12-18-09-40-47-402_com.instagram.android.jpg
IMG-20211015-WA0013.jpg
IMG_8092.JPG
WhatsApp Image 2024-02-05 at 6.37.49 AM.jpeg
Screenshot_20211001-082339_Instagram.jpg
bottom of page