top of page

Espai de moviment
TANGRAM

El Projecte Tangram és una instal·lació ideada i creada pel col·lectiu Dans Invitro. Neix a l’estiu de 2015 a petició de l’Ajuntament de Mataró per a cobrir un dels espais infantils de la Festa Major de la ciutat:

 

“El Tangram ofereix un espai on les propostes plantejades conviden a interaccionar amb el cos, l’entorn i els materials. Es proposa una exploració cognitiva que estimula la creativitat i convida a fer un viatge sensitiu i perceptiu on el nen/nena pot descobrir i sentir, compartint l’experiència amb l’adult que l’acompanya i generant una relació entre ells i els altres participants.”

El Tangram és una instal·lació on totes les propostes van relacionades amb el moviment i aspectes com l’espai obert i tancat, el dibuix, el rastre, l’equilibri, les textures i els límits. L’infant pot gaudir lliurement, pot explorar les diverses propostes relacionades amb el moviment que desperten la creativitat i el joc; aspectes essencials pel desenvolupament d’habilitats mentals, socials i físiques.

El projecte va dirigit als infants de 1 a 3 anys responent als criteris de desenvolupament psicomotriu per assegurar una participació significativa i segura pels més petits.

bottom of page