top of page
Logo Dansa per Nadons.png

"BALLAR ÉS SIMPLEMENT DESCOBRIR"

-- Martha Graham-
QUÈ ÉS?
Dansa per Nadons és un espai de trobada per compartir l’experiència del moviment en família dirigit a bebès de 6 a 15 mesos. Un espai per gaudir de la música i la dansa posant al centre el vincle afectiu d’una forma segura i positiva. En aquest acte de sinceritat és des d’on podem connectar i dansar.

Durant les sessions les persones adultes estan immerses en la proposta de forma activa i són convidades a posar.

“M’he sentit molt a gust i lliure per moure’m sense importar-me massa si en sabia o no.”​

 

COM HO FEM?​

La sessió es vehicula a través de propostes senzilles que conviden la persona adulta a endinsar-se en el llenguatge del moviment i la dansa. Les propostes van relacionades amb l’espai i els desplaçaments, els ritmes i les pauses, la música, els materials no estructurats, i es desenvolupen des del sosteniment en braços, el joc i la relaxació. Suggerint idees molt simples aconseguim despertar l’escolta compartida, sempre treballant des del respecte, la tendresa i l’amor. En tot moment, respectant la naturalesa i el ritmes de les criatures, les estones de descans i alimentació i la seva motivació.

​La sessió es guia des de fora i el rol de la persona que la dinamitza també oferirà recursos molt bàsics perquè les persones adultes puguin sentir-se còmodes i segures.​

Per venir a les sessions no fa falta saber ballar, en pot formar part qualsevol persona que tingui ganes de compartir una experiència mogudeta!

​L’objectiu és gaudir plegades!

 El focus en el vincle que s’estableix amb bebè.

“M’he sentit molt a gust i el meu fill també. Al principi s’ho mirava tot desconfiat i de mica en mica hi ha anat entrant, un cop s’ha sentit còmode ha estat molt content i rialler. Se sorprenia i li agradava quan tot es quedava immòbil i en silenci.”

“Una proposta molt interessant amb molta diversitat d’activitats. Una combinació de dansa i música molt maca.”

“S’ha creat un ambient molt agradable, un espai on poder relacionar-te amb el teu fill a través del moviment, la tendresa i el joc.

 
bottom of page