top of page

SANDRA

Emprenedora amb ganes de canvi, investigo en Laboratoris de Creació i Projectes que alimentin a buscar noves maneres de crear.

 

Soc curiosa de naturalesa i he tingut la sort de seguir el meu instint on m'empenyia. Desenvolupant un llenguatge corporal/verbal personal on les obres del qual siguin un vehicle de comunicació. El meu desig i missió és transmetre el missatge de cada peça i reconnectar amb la nostra pròpia naturalesa, i donar visibilitat a la connexió Ciència/Art i/o Ciència/Moviment.

Formant part de diversos projectes amb altres entitats i companyies, nodrint i nodrint-me de projectes multidisciplinaris. Com a exemple treballo com a Assistent de Moviment en Cia Ancorae Dansa, projecte que investiga i proposa la revisió al voltant del gest i el so dansat en format escènic des del flamenc i altres danses d'arrel.  Treballant amb Fura dels Baus_ Processos de Creació i ciència desenvolupant performances basades en reptes científics i aportant una altra mirada a l'impacte del canvi climàtic, malalties, confiança, neurolingüística, entre altres. Treballant en el Laboratori Empíric Flamenc amb Juan Carlos Lleida a l'Institut del Teatre com a balladora/intèrpret/veu, etc. 

 

"La meva gran passió és la naturalesa i el seu moviment."

bottom of page