top of page

Cicle d'arts escèniques "29és DANSA"
Celebrem el dia Dia Internacional de la dansa a Mataró

Què és el 29és dansa?

Resum 29és dansa 2022

29és DANSA 2021 

“Nit de dansa” - Resum de les actuacions del 2021.
Càpsules (mostra talent jove) a càrrec de l'Aula de teatre i l'escola de dansa Heidi Consegal.
Actuació de la companyia Dueñas del Balón i 29 minuts; jam de dansa i música amb artistes plàstics que plasmen el que està passant en directe.

“Despertar el cos” - ha estat una acció de moviment compartida que es va dur a terme el mes d'abril del 2021 en motiu del Dia Internacional de la Dansa a diferents centres educatius de la ciutat i rodalies. La proposta tenia la voluntat de dedicar una petita estona a posar consciència al propi cos, el seu moviment i les seves possibilitats creatives a partir d'una seqüència senzilla de moviment. La proposta naixia al visionar a la gent gran de residències de la ciutat que participen del projecte Bellànima, persones que també gaudeixen del moviment i la dansa més enllà de l'edat i les limitacions dels seus cossos. Amb el resultat gravat de les participants hem elaborat un muntatge conjunt que, virtualment, ha ajuntat cossos i propostes ben diferents. Aquest n'és el vídeo recull.

Transitem22-Acció

Transitem - és una activitat didàctica que enviem a tots els centres educatius de Mataró amb motiu del dia internacional de la dansa. Aquest any neix a partir de l’observació de dos dibuixos on si distingeix la figura humana. Es tracta d’idear maneres de viatjar d’una figura a una altra, és a dir, inventar transicions que s’inicien en un dibuix i finalitzen a l’altre. Els camins intermedis són infinits. Aquest vídeo mostra ràpidament el resultat de les propostes que ens van retornar les escoles que hi van participar.

Em Balles?

“Em balles” - Em balles ha estat una proposta participativa on les persones de la ciutat ens han un moviment, aquí compartim vàries edicions.

bottom of page