top of page

Projectes de ciutat
VOLUNTARIAT

PROJECTE

SANTI

A més a més del 29ésdansa, Dans Invitro genera i col·labora amb iniciatives partcipatives i comunitàries de la ciutat, creant xarxa i fent de la dansa, un art per a tothom. Com per exemple, jams de dansa i música en viu, "Accions" o el projecte Santi:

Coma Dans Invitro col·laborem regularment amb la Fundació El Maresme de Mataró en el projecte “Jo sóc com tu”, concretament, en la creació de la coreografia que milers de mataronins ballen durant l’acte de la Dissantes.

A banda de la creació coreogràfica, la col·laborem en el videotutorial i el videoclip, i l’actuació a les Dissante. També acompanyem als usuaris de la Fundació a presentar la coreografia a les festes majors de diferents barris de la ciutat per promocionar la festa de les Dissantes i per ajudar als mataronins aprendre la coreografia.

ACCIONS 

Accions es tracte d'una performance espontània amb l’objectiu de trencar la rutina del vianant, ocupar l’espai públic i fer difusió de la dansa. També hem organitzat jams de dansa a la ciutat de Mataró obertes a tothom.

bottom of page