L'EQUIP

CRISTINA CASTELLÀ

CRISTINA CASTELLÀ

BARBARA MARTÍN

BARBARA MARTÍN

MARTA DALMAU

MARTA DALMAU

HELENA PATRÍCIO

HELENA PATRÍCIO

CARLA PÉREZ

CARLA PÉREZ

MARIA GARRIGA

MARIA GARRIGA

Es forma com a ballarina en estils i tècniques diferents amb mestres com Aixa Guerra, entre d’altres. Forma part de projectes artístics com ajudant de coreografia a al musical ''Molt soroll per no res'' d'Àngel Llàser i Manu Guix al TNC 2016, ballarina de dos espectacles la companyia Sacude, dansa vertical i dansa arèria, etc. Es dedica a la besant pedagògica de la dansa, és mestra d’educació infantil amb postgrau d’especialització en psicomotricitat. Realitza diferents cursos dedicats a la pedagogia i didàctica artística de la dansa i formacions en projectes de la mateixa línia: Segni Mossi F.I, Dan Dan Dansa,  al mercat de les flors, etc. Creació de projectes i tallers familiars (0-6 anys) de ldansa-ciència dins la programació de Niu Viu, del Museu de les ciències naturals de Barcelona. Creació d’un projecte propi: Dansa per Nadons. Tallerista del projecte Bellànima, “espai d’expressió per a la Vellesa”.

CRISTINA CASTELLÀ

1990

BÀRBARA MARTÍN

1986

Es forma com a ballarina i actriu a l’escola de Teatre Musical Company & Company i completa la seva formació amb l’ISVP a Broadway Dance Center i Steps de New York. Realitza els seus primers treballs amb companyies de gran format com La Fura dels Baus o Hansel Cereza, projectes que l’encaminen cap a uns estudis més contemporanis. Actualment segueix en formació i treballa en companyies com Cia Lataimada de Olga Àlvarez, Psicoproject Moviment de Jordi Soler i amb la creació del seu propi projecte: Cia Insomnes

Paral·lelament finalitza els estudis de regidoria teatral amb pràctiques al Liceu i dedica part del seu temps a treballar com a regidora a diversos espais/events i formant part de la gestió i producció d’esdeveniments puntuals.

Actualment forma part de l’equip de formadors del projecte Tots Dansen apropant el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove.

HELENA PATRICIO

1981

Diplomada en Educació Musical per la UB i Llicenciada en Història i Ciències de la Música per la UAB. Actualment, compagina la docència com a mestra de música de primària jornada completa amb la realització del doctorat en Història de l’Art i Musicologia en la línia d’investigació d’història de la dansa a la Universidad de Oviedo. S’està especialitzant en aspectes de Dansa i Escola  en el desenvolupament de la tesis; la realització d’articles al respecte i la participació en els congressos internacionals de “Danza, Investigación y Educación” que proposa la Universidad de Málaga, amb qui ha publicat dues comunicacions. Des de 2015 forma part de la Companyia de percussió corporal SSM Big Hand.

MARTA DALMAU

1985

Es forma com a ballarina al Real Conservatori professional de dansa Mariemma de Madrid i arreu d'Europa, també és cinturó negre en Taichi i Qi Gong i té un Postgrau d'Arts Escèniques i Educació per l'Institut del Teatre de Barcelona, compte amb un recorregut artístic com a ballarina i creadora en diferents companyies de dansa i produccions com ara Lisarco, KarlikDanza, Pedro Verdayes, Naiara Rojo i Josep Rodri, entre d'altres.

Paral·lelament treballa en la creació i coordinació de projectes comunitaris i inclusius a través del moviment amb el Colectivo Lisarco, la Fundació Down, Taller d’idees, la Facultat de Ciències de l’activitat física i de l’esport INEF de Madrid i la Fundació SaludArte de Miami (Florida) i imparteix formació de professorat a Rosa Sensat, al Moviment educatiu del Maresme i Diputació de Barcelona. A més a més crea el projecte “El cos com instrument” impartint tallers a la JORCAM (joven orquestra de Madrid), orquestra BandArt i a l’àrea socioeducativa de les orquestres d'Espanya. Actualment segueix impartint formacions, es membre de Dans invitro i combina la docència a l’Aula de Teatre de Mataró i l’Escola Municipal de Música amb la creació i la direcció.

Es forma en dansa contemporània a l’escola AREA de Barcelona i a l’Aula de teatre de Mataró. Té un Postgrau de Treball Corporal Integratiu, ha fet Formació en teràpia psicocorporal Sistema Río Abierto i té el Grau de Mestre Educació Infantil. Té anys d’experiència com a docent en dansa contemprània, dansa creativa i expressió corporal. El 2013 crea el projecte Bellànima, espai d’expressió per a la vellesa. Tallers de moviment i expressió corporal per a gent molt gran.

Com a ballarina ha treballat a la Companyia Trànsit de Maria Rovira, amb Bertus Compañó, Josep Rodri i Alba Serraute entre d’altres. També ha fet de coreògrafa en diversos espectacles. Actualment

ha creat la peça Exabrupte amb Anna Pascual.

MARIA GARRIGA
 

Col·laboradores:

PATRÍCIA MAS

1985

Ha fet una trajectòria artística en el camp de la dansa, la interpretació, la dansa teatre i la dansa  vertical. Ha realitzat diversos projectes com a creadora independent com Henry (espectacle premiat en el festival Barcelona visual sound 2012) , Proporcions perdudes, Luno y la Mujer Lunàtica i D.O. Ha estat ballarina vertical de la companyia Circo Delícia i de la companyia de dansa La Taimada amb l’espectacle el “Octavo día”. Pedagògicament, des del 2010 realitza cursos i tallers de dansa creativa per a totes les edats buscant l’expressió del propi moviment i el coneixement corporal. Cal destacar la intervenció en el projecte Bellànima (espai per a l’expressió de la vellesa) i el programa Mou-te pilotat per l’ajuntament de Mataró. Actualment desenvolupa els seus projectes artístics i forma a infants i adults.

CARLA PÉREZ
1987

Ballarina de dansa contemporània de formació en centres de Barcelona i d’arreu d’Europa. Diplomada en educació Infantil en l’especialitat d’expressió corporal, plàstica i musical (UAB). Actualment forma part de les companyies. Erre que Erre danza i SenZa TemPo i desenvolupa el seu propi projecte artístic, Cia INsomnes. Combina aquestes feines com a creadora i intèrpret amb la tasca pedagògica que realitza en una escola de dansa.

BARBARA MARTÍN
BARBARA MARTÍN

BARBARA 002
BARBARA 002

BARBARA MARTÍN
BARBARA MARTÍN

1/2
CRISTINA CASTELLÀ
CRISTINA CASTELLÀ

CRISTINA 0002
CRISTINA 0002

CRISTINA CASTELLÀ
CRISTINA CASTELLÀ

1/2

C.V. DANS INVITRO

MARTA DALMAU
MARTA DALMAU

0002 (2)
0002 (2)

0004
0004

MARTA DALMAU
MARTA DALMAU

1/4
CARLA PEREZ
CARLA PEREZ

CARLA 0002 (2)
CARLA 0002 (2)

CARLA PEREZ
CARLA PEREZ

1/2
Maria Garriga_cv_pages-to-jpg-0001
Maria Garriga_cv_pages-to-jpg-0001

Maria Garriga_cv_pages-to-jpg-0002
Maria Garriga_cv_pages-to-jpg-0002

Maria Garriga_cv_pages-to-jpg-0001
Maria Garriga_cv_pages-to-jpg-0001

1/2