DANSA

A LES ESCOLES

A Dans Invitro participem de projectes relacionats amb l'educació i l'escola, aquí teniu els projectes en actiu, si teniu alguna proposta diferent a fer-nos, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

PROGECTE BELLUGA'T

 

Aquest curs seguim realitzant el projecte Belluga't, dansa a les escoles de primària.

En la formació de professorat i tallers de dansa a diverses escoles de primària de Mataró.

Projecte amb col·laboració del MEM (Moviment Educatiu del Maresme)

FEM Dansa Mataró

El “Fem Dansa” és un projecte del Pla de Formació de Zona del Centre de Recursos Pedagògics de Mataró i compta amb el suport de la Direcció d’Ensenyament i la col·laboració de la Direcció d’Esports i la participació de més de 1000 alumnes de la ciutat.

L'activitat persegueix la millora de competències transversals dins l’horari lectiu, tot posant en contacte a l’alumnat amb una disciplina artística. El treball córrer a càrrec de mestres de Primària, especialistes de Música i Educació Física en la seva majoria, i d'una formació prèvia amb ballarins professionals.

Dans Invitro ha col·laborat com a companyia convidada en vàries ocasions i una de les nostres components n'és la coordinadora des de l'última edició.

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

Invitro ofereix diferents tallers i espectacles dins les escoles, per celebrar i fer visible la jornada del Dia internacional de la Dansa 29 d'abril.

 

PROJECTE OCEANS

Realitzat pel Museu de les Ciències Naturals de Barcelona amb col·laboració amb escoles del barri de Sant Martí, Barcelona. S'han dut a terme diferents sessions de dansa i moviment amb els grups participants amb la finalitat de donar a conèixer aquest  llenguatge i crear un videodansa conjunt per oferir una mirada del barri diferent. Aquest videodansa es projectarà al mateix museu. 

PROJECTE INTERGENERACIONAL AMB BELLÀNIMA

Uniex a les escoles participants i el projecte Bellànima, un espai d'expressió per a la vellesa. Les sessions integeneracionals passen perquè diferents grups d'aulmnes entren a participar de les sessions de bellànima a les residències i/o centres de dia. 

 

DANSA A L'ESCOLA

Tallers trimestrals a les escoles de dansa i creació per alumnes i docents. Imaprtits a diverses escoles de Mataró i al MEM, Escola d'estiu del Maresme. 

MÉS

INFORMACIÓ

FEM DANSA

FEM DANSA

E-MAIL
Dans Invitro
invitro.mataro@gmail.com