DANSA

A LES ESCOLES

A Dans Invitro participem de projectes relacionats amb l'educació i l'escola, aquí teniu els projectes en actiu, si teniu alguna proposta diferent a fer-nos, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

 

FEMDansa Mataró:

 

El “Fem Dansa” és un projecte del Pla de Formació de Zona del Centre de Recursos Pedagògics de Mataró i compta amb el suport de la Direcció d’Ensenyament i la col·laboració de la Direcció d’Esports i la participació de més de 1000 alumnes de la ciutat.

 

L'activitat persegueix la millora de competències transversals dins l’horari lectiu, tot posant en contacte a l’alumnat amb una disciplina artística. El treball córrer a càrrec de mestres de Primària, especialistes de Música i Educació Física en la seva majoria, i d'una formació prèvia amb ballarins professionals.

Dans Invitro ha col·laborat com a companyia convidada en vàries ocasions i una de les nostres components n'és la coordinadora des de l'última edició.

 

Dia Internacional de la dansa:

Invitro ofereix diferents tallers i espectacles dins les escoles, per celebrar i fer visible la jornada del Dia internacional de la Dansa 29 d'abril.

 

Projecte ''Connectem amb els Oceans'':

 

Realitzat pel Museu de les Ciències Naturals de Barcelona amb col·laboració amb escoles del barri de Sant Martí, Barcelona. S'han dut a terme diferents sessions de dansa i moviment amb els grups participants amb la finalitat de donar a conèixer aquest  llenguatge i crear un videodansa conjunt per oferir una mirada del barri diferent. Aquest videodansa es projectarà al mateix museu. 

Projecte Intergeneracional Dans Invitro/Bellànima:

Uniex a les escoles participants i el projecte Bellànima, un espai d'expressió per a la vellesa. Les sessions integeneracionals passen perquè diferents grups d'aulmnes entren a participar de les sessions de bellànima a les residències i/o centres de dia. 

 

Dansa a l'escola:

Tallers trimestrals a les escoles de dansa i creació per alumnes i docents. Imaprtits a diverses escoles de Mataró i al MEM, Escola d'estiu del Maresme. 

FEM DANSA

FEM DANSA

MÉS

INFORMACIÓ

E-MAIL
Dans Invitro
invitro.mataro@gmail.com