D.O. TAST DE DANSA I VINS

“D.O. És un viatge a través dels sentits. Una degustació de vins acompanyada de poesia visual i dansa. Els  trets característics del vi determinen l'univers de cada escena, creant una atmosfera que convida a l'espectador a sentir i gaudir del tast.”

D.O. ja s'ha degustat a:

Celler Castellví, Leuven (Bèlgica) amb Sota Casa by Barcelona vins & cava, al Celler Castañé d'Argentona, al Tarambana de Cardedeu, Celler JaumeAndreu de Fonollosa pel desè aniversari de Més Que Paraules, a Can Miracle i al Festival Danseu, entre d'altres.

ÒRBITES

Òrbites és una creació de Dans Invitro i Igbern; un viatge visual i auditiu que gira, balla i es mou dins la unió de dos músics ( Ignasi Caballé i Bernat Casares) amb tres ballarines (Cristina Castellà, Bàrbara Martín i Marta Dalmau) 

ELEMENTS

ELEMENTS és una peça creada per a la vistita a la Fàbrica del Sol, amb l'acompanyament del seu arquitecte Toni Solanas. 

La Fàbrica del Sol és un edifici de la Diputació de Barcelona, un equipament d'educació 

ambiental promoguda per l'Àrea d'Ecologia, Urbanisme i 

Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona. 

 ALCALDE ABRIL

Invitro coreografia la inaguració de l'escultura de l'Alcalde Abril de l'artista Pere Coll, en record a l'edil Alcalde Abril de Mataró entre els anys 1931 i 1936, que va ser afusellat pel franquisme l'any 1939. 

REFLEX

Encàrrec del departament de Cultura de Mataró per la inaguració de la instal·lació de l'artista Mataroní Albert Jaime, escultura d'acer oxidat i envernissat.

Exposició M/A/C a la Cúpula del cementiri de les Caputxines.

 

THE DANCER MUSIC BOX

Espectacle creat per Antiga i Barbuda amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mataró i la interpretació de Dans Invitro.

 

ESPECTACLES INFANTILS

Invitro participa com a companyia convidada a les activitats del dia Internacional de la dansa, al projecte Dansa a les escoles i al Fem dansa, organitzat pel Mercat de les Flors.

 

BLAU I BLANC

Invitro és la companyia convidada en el Festival MAU 2019, Mostra d'Art Urbà anual de Rocaumbert de Granollers. 

Blau i blanc, dirigida per Josep Rodri i Marta Dalmau.

E-MAIL
Dans Invitro
invitro.mataro@gmail.com