top of page
vi_edited.jpg

D.O. Tast
de vi i dansa

D.O. Una degustació de vins acompanyada de poesia visual i dansa-teatre. És un viatge a través dels sentits on els trets característics del vi determinen l'univers de cada escena, creant una atmosfera que convida al públic a sentir i gaudir del tast d'una forma diferent.

D.O. tast de vi i dansa_page-0006.jpg

"Espectacle molt divertit, amè i recomanable. Les actrius i ballarines, fantàstiques! El lloc, el celler, exerceix l'atmosfera idònia per al transcurs de la trama i la selecció de vins marina tota la vetllada, fent-la perfecta"

Espectacle

 

D.O. és una proposta de set escenes i quatre personatges. Quatre dones  amb diferents personalitats que s'exposen durant una itinerància i un tast de diferents vins. Cada tast determina el que es veu a escena, ens transporta a una atmosfera i a un paisatge concret, donant identitat i cos al tast i amenitzant la seva degustació.

 

L'espectacle brinda la possibilitat de fer un recorregut i conèixer espais i racons únics des d'una perspectiva cultural i artística: com el d'un celler, unes vinyes, un mas, un edifici emblemàtic, un museu, etc. fent valdre el propi territori. Per altra banda, dona l'oportunitat de presentar productes de la regió o d'algun comerç local i que s'utilitzarà per a la realització del tast. És l'engranatge de tot el conjunt el que acaba de fer D.O. un espectacle totalment adaptable i únic.

 

Un maridatge gustatiu i sensorial, proper, fresc i ple d'imatges poètiques que volen despertar la sensibilitat del públic, connectant amb records, emocions i el sentit de l'humor.

 

Companyia: Dans Invitro 

Direcció: Patrícia Mas 

Intèrprets: Cristina Castellà, Marta Dalmau, Barbara Martín i Maria Garriga

Descarrega't el dossier de l'espectacle

D.O. ja té un llarg recorregut i ha estat representat en espais com:

  • Estrenat l'any 2017 al Celler Castellví, Mataró, amb més de 30 representacions.

  • A l'Estudi ARTKOM, Leuven, Bèlgica, amb el projecte Sota Casa by Barcelona vins & cava (2019).

  • Al Celler Jaumandreu, Fonollosa, pel desè aniversari de la marca de vins Més Que Paraules (2019).

  • A l'espai cultural i gastronòmic El Tarambana, Cardedeu, amb una adaptació de l’espectacle amb cerveses artesanes, (2019).

  • A Can Miracle, una petita masia del 1889, a l'antic epicentre de la producció vinícola de Mataró, Maresme, sota el paraigua de Teatre Barcelona (2020).

  • Al Danseu Festival Les Piles, amb una adaptació de l’espectacle amb cerveses artesanes de Cervesa la Segarreta, (2020).

  • Al Celler Cooperatiu amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni 2022, que organitza l'ajuntament de Ripollet.

D.O. tast de vi i dansa_page-0009.jpg
D.O. tast de vi i dansa_page-0008.jpg
TAST invitro_pages-to-jpg-0001.jpg
dans-invitro-cover-es-b.jpg
27459235_1662888287100630_532549313755180919_n.jpg
bottom of page