FORMACIONS per formadors

Dans invitro ofereix formacions de curta durada per entitats, empreses, claustres, docents i grups interessats en rebre formació esporàdica. Contracte o demana informació a invitro.mataro@gmail.com 

IMG_20190710_101035748_edited.jpg

BALLA'M 

CREATIVITAT I MOVIMENT A L'AULA: Formació dirigida a docents dins de  l'àmbit escolar i de les arts escèniques. Descobrir el cos i les seves possibilitats de moviment. Conèixer els components bàsics del moviment. Percebre, descobrir i estructurar l'espai en relació a un mateix i els altres. Relacionar-se, comunicar-se i treballar des de l'escolta; en parella i en grup. Activar els sentits, la fantasia i l'imaginari com a eina d'expressió. Conèixer i experimentar eines de creació i composició. Despertar el gust per moure'ns com a eina d'aprenentatge, exploració i improvisació. INSCRIPCIÓ: memcat.org

41a-EE2020_MEM-731x1024.jpg

BALLA'M CONFINAT

Us convidem a posar la mirada al cos i al moviment des de casa! I com ho fem això? Ara més que mai ens hem adonat de la importància del moviment com a eina bàsica de l’aprenentatge i de la vida. Proposem un curs confinat per reconnectar amb el cos, oferir eines i recursos de moviment per poder reproduir a l'aula i/o a la nostra pròpia vida quotidiana i parlar de què és la dansa creativa, com podem incorporar-la i com ens pot ajudar a atendre la diversitat i generar processos comunitaris dins d'un grup o una comunitat, estigui o no confinada.

WhatsApp%20Image%202019-07-17%20at%2010.

LA DANSA CREATIVA 

La dansa creativa com a metodologia per a totes les edats. Adreçat professors de dansa o moviment interessats a conèixer dinàmiques i metodologies per apropar la dansa creativa com a eina pedagògica. 

En la Dansa creativa, l’alumne és el protagonista del seu propi procés d’aprenentatge, se li ofereix un espai per experimentar amb el moviment, respectant les característiques psicomotrius de les persones a les quals ens dirigim i ensenyant els principis de la dansa d’una forma creativa i diferent.

IMG-20170502-WA0002.jpg

PROCESSOS COMUNITARIS

Adreçat a professors interessats en apropar la dansa a col·lectius diversos amb o sense experiència en el moviment, com ara instituts, escoles, persones amb diversitat funcional, etc. 

La neurociència ja ens parla dels beneficis de la dansa, no només com a eina pedagògica, sinó com a eina per comunicar-nos, cohesionar, millorar el treball grupal i atendre a la diversitat. Experimentarem una dansa accessible a tothom, a través de dinàmiques i exercicis dirigits a grups grans i diversos amb o sense experiència en el llenguatge de la dansa i ho farem a través de propostes de moviment enfocades al joc, la cohesió grupal, la creació i la composició col·laborativa.

dia dansa mataro_168.jpg

COS, MOVIMENT I MÚSICA

El cos i el moviment com a eina pedagògica en l'aprenentatge de la música. Adreçat a escoles de música interessades en eines i recursos pedagògics per l'aprenentatge de conceptes musicals bàsics a través del moviment i el cos. 

Des del cos sentim, ens relacionem, ens comuniquem i aprenem; per aquest motiu proposem anar a l’essència del moviment com a eina alternativa d’aprenentatge de conceptes musicals, com per exemple: el ritme, la frase musical, la composició, els compassos, etc.

20200725_175133.jpg

TALLER INTENSIU DE DANSA

Intensiu de dansa contemporània, improvisació i creació: classe de dansa contemporània, exploració del moviment lliure a través de la improvisació, eines i recursos de creació. Teoria, l’anatomia del moviment. Possible mostra final.