top of page

ÚLTIMES ACCIONS

_MG_2642.JPG

CHAKAI

Un espectacle de dansa que ens parla del conflicte individual en una societat gregària. Una atmosfera visual i musical que evoca a l'espectador a fer un viatge poètic i cíclic.

Estrena 14 de maig a Can Gassol, Mataró i 24 de juny a Castellterçol.

Baobab, dansa en família.png

Dansa per nadons i Baobab

Durant el segon trimestre hem fet tallers de moviment en família, un espai per gaudir de la música i la dansa posant al centre el vincle afectiu d’una forma segura i positiva. En aquest acte de sinceritat és des d’on podem connectar i dansar amb els més petits..

Més informació:

instagram @dansinvitro

Facebook Dans Invitro

web invitro: Projectes: Dansa amb família

IMG-20210802-WA0026.jpg

videoclip LA TROUPE

El videoclip de La Troupemusic ens va portar fins a Mallorca.

Amb la intervenció ballada de de Cristina Castellà i Marta Dalmau. "Som vida" és un vals que ens porta a la costa mediterrània junt amb la llum de la lluna i la sortida del sol. 

Ja el podeu veure a les xarxes: La Troupe, Som Vida

Gravació i muntatge de Joan Sanmartí

Screenshot_20210928-162558_Instagram.jpg

TRANSITEM

És una activitat didàctica que enviem a tots els centres educatius de Mataró amb motiu del dia internacional de la dansa. Aquest any neix a partir de l’observació de dos dibuixos on si distingeix la figura humana. Es tracta d’idear maneres de viatjar d’una figura a una altra, és a dir, inventar transicions que s’inicien en un dibuix i finalitzen a l’altre. Els camins intermedis són infinits. Aquest vídeo mostra ràpidament el resultat de les propostes que ens van retornar les escoles que hi van participar.

Més info a l'apartat #29ésdansa

Screenshot_20210731-165308_Instagram.jpg

+ NOSALTRES

El 17 de juliol de 2021 al Festival Nosaltres de Mataró es va estrenar l'espectacle inèdit, Dansacomuna. Creat expressament pel Festival, de la mà de la membre de Dans Invitro, Marta Dalmau, coreògrafa de la peça junt amb les intèrprets Aire Balisova, Sara Gonzàlez, Tània Hernández, Zoe Arenós, Berta Moreu;  alumnes de l'Aula de Teatre de Mataró.

0001 (1).jpg

ARTENZZA

La revista Artenzza ha fet una entrevista a Dans Invitro i a la ballarina component de la nostra companyia Bàrbara Martín. Podeu llegir les entrevistes a la seva pàgina web:

Entrevista a Bàrbara Martín:

https://artenzza.com/es/barbara-martin-2/

Entrevista Dans Invitro:

https://artenzza.com/es/dans-invitro-2/

20200725_175133.jpg

INTENSIU de DANSA juliol 

Aquest Juliol hem tingut el gust de poder ballar una mica amb els alumnes de l'intensiu d'estiu de dansa! Hem fet base tècnica de dansa contemporània,  improvisació, recursos de creació i una mostra final.

Impartit per la Marta Dalmau i la Cristina Castellà a l'Aula de Teatre de Mataró.

LARADES.jpeg

29és DANSA

Celebrem la novena edició del cicle 29és Dansa! El 29 d'abril celebrem el dia internacional de la dansa pels carrers de Mataró.

Més informació:

instagram @dansinvitro i #29ésdansa

Facebook Dans Invitro

web https://apropteu.culturamataro.cat/

web invitro: #29ésdansa 2022

mapadeball3.jpg

MAPA DE BALL

Mapa de ball és un projecte del Mercat de les flors en col·laboració amb el departament de cultura de l'Ajuntament de Mataró.

Un coreògraf prepara una peça per a joves de diversos instituts de Mataró. Barbara Martín d'Invitro col·labora en la transmissió d'aquestes coreografies i en l'apropament de la dansa dins les aules.

IMG-20170428-WA0059_edited.jpg

FEM DANSA

El Fem Dansa és un projecte del Pla Educatiu d'Entorn que impulsa la dansa i la música entre els infants dels cicles inicial i mitjà de primària. L’últim trimestre de curs, tot l’alumnat participa en una ballada a l'aire lliure, oberta a tothom. Invitro col·labora des de fa anys amb l'acte Fem Dansa de Mataró, sent companyia convidada o a través de l'Helena Patrício que ara, en porta la seva coordinació.

WhatsApp Image 2020-01-15 at 11.18.19.jp

LLIBRE CÀNTUT

El passat mes de juliol es van gravar els vídeo tutorials que acompanyen el llibre 'Càntut', maridatge de percussió corporal i música tradicional catalana. Sota la direcció de Santi Serratosa, els components de la Big Hand, (amb la nostra Helena embarassada de més de 8 mesos) van servir de model per aquesta interessant publicació que combina cos i veu.

https://vimeo.com/367048678

IMG_20190628_154754932_HDR.jpg

TANGRAM AL FESTIVALCLOWNIA

El TANGRAM viatjarà per tercer any consecutiu al festival Clownia 2020 organitzat per Txarango a Sant Joan de les Abadesses.

A finals de Juliol torna a sortir per no perdre's les Santes de Mataró. Ens trobareu a l'Espai familiar!

IMG-20191015-WA0018.jpg

Mujerario

F. Esperanzah

Vàrem ser la companyia convidada a la presentació del llibre Mujerario, de Iris Serrano i Ivan Prado, amb música de components del grup Txarango.

Esperanzah és un festival de transformació a través de la cultura, un moviment que integra artistes, entitats socials i periodistes per a la difusió i finançament de projectes solidaris.

Aviat pròximes dates de Mujerario

IMG-20210218-WA0016_edited.jpg

BELLUGA'T

Aquest curs seguim realitzant el projecte Belluga't, dansa a les escoles de primària.

En la formació de professorat i tallers de dansa a diverses escoles de primària de Mataró.

Projecte amb col·laboració del MEM (Moviment Educatiu del Maresme)

 

 

bottom of page