top of page

BÀRBARA

Vaig decidir formar-me com a ballarina i actriu a l’escola de Teatre Musical Company & Company l'any 2004 i vaig tenir la sort de complementar la seva formació amb una beca l’ISVP a Broadway Dance Center i Steps de New York durant mig any.

Vaig realitzar els meus primers treballs amb companyies de gran format com La Fura dels Baus o Hansel Cereza, uns projectes que em van encaminar cap a un viatge més contemporani, creixent com a intèrpret en companyies com Cia Lataimada de Olga Àlvarez, Psicoproject Moviment de Jordi Soler i amb la creació del seu primer projecte: Cia Insomnes.

Formo part de l'equip de fundadores del projecte Dans Invitro, un projecte que neix davant la necessitat d'acostar les arts escèniques al màxim de persones possible a la capital del Maresme.

Paral·lelament m'interesso per la producció i aconsegueixo dedicar part del meu temps a treballar com a responsable de producció a diversos festivals i formant part de la gestió i producció d’esdeveniments puntuals.

Sempre m'he interessat per la formació de dansa a instituts i formo part de l’equip de formadores del projecte Mapa de Ball i Dansart apropant el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove.

Entrevista d'artenza 

bottom of page