29és DANSA 

Què és?

Em Balles?

29és DANSA 2021 programació

Em Balles?

“Em balles” - Em balles és una proposta participativa que ens trobem als carrers de Mataró el 29 d'abril Dia Internacional de la Dansa, dins el programa 29és dansa, on les persones de la ciutat ens regalen un moviment.

29és Dansa 2020

A causa de les afectacions del Covid-19 el 29 d'abril, Dia Internacional de la Dansa, vam preparar un cicle confinat per celebrar el #29ésdansa.

El podeu veure també a:

instagram @dansinvitro i #29ésdansa

Facebook Dans Invitro

web https://apropteu.culturamataro.cat/

ALTRES INICIATIVES de CIUTAT

A més a més del 29ésdansa, Dans Invitro genera i col·labora amb iniciatives partcipatives i comunitàries de la ciutat, creant xarxa i fent de la dansa, un art per a tothom. Com per exemple, jams de dansa i música en viu, "Accions" o el projecte Santi:

PROJECTE

SANTI

Coma Dans Invitro col·laborem regularment amb la Fundació El Maresme de Mataró en el projecte “Jo sóc com tu”, concretament, en la creació de la coreografia que milers de mataronins ballen durant l’acte de la Dissantes.

A banda de la creació coreogràfica, la col·laborem en el videotutorial i el videoclip, i l’actuació a les Dissante. També acompanyem als usuaris de la Fundació a presentar la coreografia a les festes majors de diferents barris de la ciutat per promocionar la festa de les Dissantes i per ajudar als mataronins aprendre la coreografia.

ACCIONS 

Accions es tracte d'una performance espontània amb l’objectiu de trencar la rutina del vianant, ocupar l’espai públic i fer difusió de la dansa. També hem organitzat jams de dansa a la ciutat de Mataró obertes a tothom.

E-MAIL
Dans Invitro
invitro.mataro@gmail.com

 

POL CODINA